بیمه ای که دیگر طلائی نیست(از جیب معلم به کام شرکت های بیمه )

بیمه ای که دیگر طلائی نیست(از جیب معلم به کام شرکت های بیمه )

 

 

بیمه ای که دیگر طلائی نیست(از جیب معلم به کام شرکت های بیمه )

نگاهی به ناتوانی برزگترین وزارت خانه در عقد یک قراردادبیمه ای  مطلوب

عنوان طلایی برای بیمه تکمیلی فرهنگیان یعنی صد درصد هزینه توسط شرکت بیمه‌گر شود و خدمات ویژه‌ای در قالب این بیمه به فرهنگیان ارائه شود، آیا بیمه طلایی هم‌اکنون چنین وضعیتی را دارد؟

اجرای مطلوب قرارداد بیمه طلایی فرهنگیان را شاید بتوان درمقوله مسوولیت های اجتماعی یک سازمان بیمه ای تلقی کرد زیرا دستاوردهای اجرای آن می تواند الگویی برای نظام سلامت کشور باشد.آن هم برای وزارت خانه ای با بیش از یک میلیون نفر پرسنل دارد 

در سال1390 نرخ بیمه طلایی برای هر نفر پنج هزار تومان بود.امسال(سال93)این نرخ به  26000 تومان برای هر نفرافزایش یافته ولی شاهدیم شرکت بیمه گر نه تنها سقف خدمات خود را افزایش نداده اند بلکه فرهنگیان انتظار داشتند که با افزایش پنج  برابر ی این نرخ خدمات بیشتر و بهتری نسبت به سالهای گذشته داده شودکه نه تنها اننتظار فرهنگیان محقق نشد بلکه ناباورانه شاهد بودیم که خدمات دنداپزشکی را ازلیست تعهدات درمانی بیمه طلائی  حذفگردید. .

از آن جائی که  بیمه طلایی فرهنگیان یک طرح بزرگ در کشور است و جمعیت بزرگی از فرهنگیان و خانواده‌های آن‌ها را تحت پوشش قرار می‌دهدفرهنگیان انتظار داشتند لاا قل این قرداد میلیاردی  با شرکت‌های بیمه‌گذاری که اتکای قوی‌تری و شعبات فراگیرتری داشته باشد به تبع آن قدرت ارائه خدمات بیش‌ترو مطلوبتردر کشور را داشته باشندمنعقد میگردید.این خواسته هم متاسفانه به دلایل پشت پرده برآورده نشد وقراردادبا شرکتی منعقد شد که پس از 4ماه از امضا قراداد در برخی از شهرهای مثل شوشتر متوسط با0 200 نفرپرسنل تازه دارد شعبه نیم بند باز میکند.ودریغ از قرارداد با یک داوخانه یا آزمایشگاه یا رادیولوژی  ومراکز پاراکلینکی و پزشکان متخصص وعمومی و...

با توجه به تمام لابیگری هایپشت پرده در  محقق نشدن انتظارات بحق جامعه فرهنگیان کشور ابتدائی ترین حق جامعه فرهنگیان این بود که در برابر ناتوانی وضعف شدید  شرکت بیمه گر (آتیه سازان حافظ) حق اعترض داشته وبه مراجع مسئول شکایت برده واحقاق حق نمایندوبه تبع.مراجع قانونی (بیمه مرکزی) پیگیر بوده وبرخورد کنندوکه با طراحی یک سناریو این حق را نیز از معلم گرفتند.

به بخشی از مصاحبه معاون بیمه مرکزی با خبرگزاری تسنیم توجه کنید

«« رحیم مصدق، معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در این خصوص می‌گوید: بیمه آتیه سازان مجوزهای لازم را از سوی بیمه مرکزی اخذ نکرده است و به این ترتیب درصورتی که این بیمه تعهداتش را در قبال فرهنگیان به جا نیاورد بیمه مرکزی مسئولیتی نخواهد داشت»»

از طرفی میلیونها تومان از هزینه درمانی فرهنگیان از طرف شرکت بیمه گر قبلی (بیمه ایران)بلوکه شده است وبدتر ومشمئز کننده تر اینکه هیچ کس از مسئولین  در رده های مختلف آموزش وپرورش پاسخگو نیست وهر کدام انگشت اتهام را به افراد مافوق وغیر قابل دسترستر اشاره می روند.

موارد فوق سرگذشت تلخ بیمه است که به اسم طلائی آغاز شد ولی اکنون ارزشش از بدلیجات نیز کمتر شده است واین بیمه هر روز نسبت به قبل نه تنها ارزشش را از دست داده بلکه باعث نارضایت شدید جامعه فرهنگیان شده است وآنچه مسلم است اینکه در این قرارداد معلم خود را مغبون می یابد.  

 

اکنون سوال واقعی جامعه فرهنگیان در آستانه باز گشایی مدارس این است آیا کسی هست که  به سوالات حق طلبانه این قشر عظیم ومیلیونی پاسخگو باشد وبعد از آن از آنها بخواهنددر کلاس درس حقگویی وحق طلبی به شاگردانشان بدهند؟؟؟ 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



موضوعات مرتبط: ديدگاههاي مدير وبلاگ
[ چهار شنبه 19 شهريور 1393 ] [ 2:55 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]